Accessories voor laser machines

Wij leveren de meeste toebehoren voor CO2 laser machines en fiberlasers zodat u deze zelf kunt vervangen. Mocht u er niet uitkomen en extra ondersteuning nodig hebben dan kunnen onze monteurs u waarschijnlijk wel verder helpen. Hier vindt u ons aanbod van laserbuizen, rotatie modules (voor het bewerken van ronde voorwerpen), waterkoelingen, luchtfilters, laserveiligheidsbrillen, software, honeycomb beds, spiegels, lenzen en reinigingssets.

CO2 Laser Machine Toebehoren

Software

Additionele software om het werken met uw laser machine makkelijker te maken. Zo is PhotoGrav de perfecte aanvulling als u veel graveert. Fotos worden met eenvoudig geschikt gemaakt om te lasergraveren geoptimaliseerd voor een groot aantal materialen.

Honeycomb bedden, industriële koelers, laserbuizen of rotatiemodules

Met een honeycomb bed voorkomt u dat kleine uitgesneden vormen niet in de laser vallen en is het mogelijk om flexibele materialen zoals stoffen goed vlak te leggen. Industriële waterkoelers en laserbuizen indien uw huidige koeler of laserbuis kapot is. De laserbuizen die wij leveren zijn uitsluitend A-merken van grote spelers. Met een rotatie module kunt u ronde voorwerpen, zoals buizen en glazen eenvoudig lasergraveren. Wij leveren geen laserveiligheidsbrillen voor onze CO2 laser machines omdat dit klasse 1 apparaten zijn waar verder geen extra beschermingsmaatregelen nodig zijn, klasse 1 laser machines zijn altijd veilig.

Onderhoud & Schoonmaak

Om uw machine in top conditie te houden is het belangrijk regelmatig verschillende onderdelen schoon en ingevet te houden. In de uitgebreide trainingsvideo over het onderhoud van een CO2 laser machine wordt stap voor stap uitgelegd hoe uw laser machine in top conditie te houden. Hoe maakt u de laserkop schoon, hoe reinigt u lens en spiegels, geleiding en test u vervolgens weer of het optisch pad nog steeds goed is uitgelijnd.

Spiegels & Lenzen

Indien uw huidige spiegels en lenzen beschadigd of kapot zijn gegaan dienen deze vervangen te worden.

Fiberlaser Machine Toebehoren


Rotatie module

Voor het lasergraveren van ronde voorwerpen zoals ringen en cilinders.
Meer informatie over toepassingen van rotatie modules voor fiberlasers en voorbeeld video's...

Groothoek lens

Voor het lasergraveren van grotere oppervlakken. De lichtintensiteit per oppervlakte eenheid wordt daardoor wel minder maar voor een aantal toepassingen is dat geen probleem.

Extra laserveiligheidsbril

Deze laserveiligheidsbrillen zijn alleen nodig bij onze open fiberlasers. De gesloten fiberlaser machines zijn laserveiligheidsklasse 1 waarbij extra bescherming niet nodig.

Accessories voor laser machines was last modified: maart 29th, 2020 by Coen Lauwerijssen