AMTC / Flec BV reseller van MetaQuip machines

AMTC / Flec BV uit Heerle is reseller geworden van MetaQuip laser machines. AMTC / Flec staat sinds 40 jaar voor kwaliteit en service op het gebied van metaalbewerkingsmachines, gereedschappen, werkplaats-en schoolinrichtingen in Nederland en België. Het toevoegen van lasermachines is een logische stap in de uitbreiding van het portfolio van AMTC.

MetaQuip heeft dezelfde visie op het gebied van kwaliteit en service waardoor de samenwerking ook voor MetaQuip een logische en welkome uitbreiding is waardoor MetaQuip machines nog beter hun weg vinden naar scholen en fablabs.

AMTC BV uit Heerle (West-Brabant) opereert sinds 1977 als importeur en leverancier van metaalbewerking machines (conventioneel t/m CNC), gereedschappen, werkplaats- en schoolinrichtingen en technische artikelen in Nederland en België. Flec bv, sinds 2013 samengegaan met AMTC bv, profileert zich vooral als adviseur en totaal leverancier op technische didactische leermiddelen zoals bijvoorbeeld het nieuwe VMBO onderwijs P.I.E  (Produceren, Installeren en Energie techniek).

nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman fr_FRFrench es_ESSpanish pl_PLPolish nl_NLDutch