CO2 Laser Accessories

Hieronder vindt u CO2 laser accessories die het werken met uw laser machine eenvoudiger of veiliger maken. Denk hier met name aan industriële luchtfilters zodat schadelijk dampen en gassen geen gezondheidsproblemen kunnen veroorzaken. Maar ook honeycomb bedden, reserve laserbuizen, industriële koelers or rotatiemodules om ronde voorwerpen zoals glazen te graveren.

Industriële Luchtfilters voor filteren van gas, damp en stof

Aanvullend op onze lasermachines kunt u bij ons een afzuiging van BOFA (www.bofa.co.uk) kopen. BOFA afzuigingen zijn ontworpen voor toepassingen waarbij gassen en deeltjes vluchtige organische verbindingen vrijkomen. Deze filtersystemen gebruiken koolstoffilters om de lucht te zuiveren, zodat uw lasermachine gewoon in een gesloten ruimte kan draaien. Voor veilig werken raden wij eigenlijk bijna altijd aan om een luchtfilter te gebruiken. Bekijk alle industriële luchtfilters…

CO2-en fiber Laser Accessories - BOFA-afzuigers en filter machines

Honeycomb, industriële koeler, laserbuis of rotatiemodule

Met een honeycomb bed voorkomt u dat kleine uitgesneden vormen niet in de laservallen maar op het bed blijven liggen. Mocht uw industriële waterkoeler kapot gaan dan kunt u hier een vervangingsexemplaar kopen. Hetzelfde geld voor de aanschaf van reserve laserbuizen om te zorgen dat uw productie nooit stilvalt of dat u uw kapotte laserbuis snel kunt vervangen. Met een rotatiemodule kunt u ronde voorwerpen, zoals buizen en glazen eenvoudig rond graveren.

Onderhouden en schoonmaken

Om uw machine in top conditie te houden is het belangrijk regelmatig verschillende onderdelen schoon en ingevet te houden. In de uitgebreide trainingsvideo over het onderhoud van een CO2 laser machine wordt stap voor stap uitgelegd hoe uw laser machine in top conditie te houden. Hoe maakt u de laserkop schoon, hoe reinigt u lens en spiegels, geleiding en test u vervolgens weer of het optisch pad nog steeds goed is uitgelijnd.

Spiegels & lenzen

CO2 Laser Accessories was last modified: oktober 16th, 2017 by Coen Lauwerijssen