CO2 Lasersnijder & Graveer machine – Specials

MetaQuip levert ook een brede range aan CO2 laser machines voor speciale toepassingen. Staat uw toepassing er niet bij neem dan contact op dan kijken we samen of er toch een goed oplossing beschikbaar is of gerealizeerd of ontwikkelt kan worden.

Vrijblijvende Offerte, Demonstratie of uw eigen materiaal proeflaseren?

CO2 laser machines met 2 laserkoppen (dual head modellen)

Naast CO2 laser machines met een laserkop is het ook mogelijk om MetaQuip’s professional series uit te rusten met een tweede laserkop, zoals hiernaast is afgebeeld. Beide laserkoppen worden onafhankelijk van elkaar aangestuurd vanuit de software. Een CO2 laser machine met twee laserkoppen kan in de volgende gevallen interessant zijn:

Lasersnijden van dikke materialen in combinatie met laser graveren

Indien u naast het lasersnijden van dikke materialen (tot 15-20mm) ook wilt laser graveren dan is een lasermachine met dubbele kop aan te raden. Het is namelijk niet alleen slecht voor de laserbuis om de zware buis, die normaal gebruikt wordt om te lasersnijden te gebruiken voor laser graveren, ook is het moeilijk om de juiste instellingen te vinden voor de zware buis, omdat het laservermogen niet nauwkeurig genoeg in  te stellen is. Daarom wordt naast de zware laserbuis om te snijden een tweede, lichtere, laserbuis geplaatst om te graveren.

Werktijd met een factor 2 reduceren

Met een lasermachine met twee laserkoppen kunt u twee keer zo snel werken, echter het werkgebied wordt wel gehalveerd. Dus dit moet wel passen bij de maximale afmeting van uw werkstuk.

co2-laser-dual-head

co2-laser-openbed

Openbed CO2 laser machines – extra groot werkoppervlak

MetaQuip bied ook extreem grote openbed modellen aan waardoor het ook mogelijk wordt hele grote voorwerpen snel machinaal te plaatsen en te bewerken. Neem contact op om samen te kijken naar de verschillende mogelijkheden.


Textiel en lees CO2 laser machines – transport banden met continuous feed

MetaQuip kan ook machines met continuous feed transportbanden bieden. Deze kunnen voor de stof en leer verwerkende industrie interessant zijn.  Neem contact op om samen te kijken naar de verschillende mogelijkheden.

laser-snijden-leer-transportband

High Speed CO2 Machines

Naast de standaard range CO2 laser producten biedt MetaQuip ook HIGH-SPEED modellen waarbij met high-speed lagers en geleidingen gewerkt wordt die speciaal ontworpen zijn om op extreem hoge snelheid te snijden en graveren. Een voorbeeld hiervan is de de MQ1390 HS (High Speed) met een 150W laserbuis. Neem contact op om samen te kijken naar de verschillende mogelijkheden.

CO2 Lasersnijder & Graveer machine – Specials was last modified: januari 5th, 2019 by Coen Lauwerijssen