+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Cortadora de metales por láser de fibra – Especiales de producción

Productie Specials serie - High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen

Especiales de producción serie – High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen

La serie Production Specials de cortadoras láser de fibra está dirigida a tamaños de lecho de corte más grandes, fuerzas de corte más altas y para permitir especificaciones especiales del cliente. El diseño de la máquina de producción se utiliza como base para permitir ajustes asequibles y fiables para diseños de máquinas únicos.

Corte por láser industrial de acero al carbono, acero inoxidable, chapa de latón y otros metales, sin posterior posprocesamiento. Potencias de láser de 500 a 10 kW (y superiores).

 • Werk bed afmeting:
  • 2000mm*4000mm
  • 2000mm*6000mm
  • 2500mm*4000mm
  • 2500mm*6000mm
  • 2000mm*8000mm
  • 2500mm*8000mm
  • 2500mm*12000mm
  • 3000mm*12000mm
 • Laser power: 1kW~30kW
 • Personalización bajo pedido

Caracteristicas

 • Extreem sterk bed voor zware industriële toepassingen
 • Innovatieve laserkop voor ultieme precisie
 • Slim damp en stof afvoersysteem
 • Zware aansturing voor de wisselbedden
 • Nieuwe CNC Laser BUS control software
Productie Specials serie - High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen - snijvoorbeelden

Funcionalidad estándar

 • Fuente láser: fotónica máxima
 • Basis ontlader
 • Computadora con control de pantalla
 • Seguridad láser: clase 3R

Opciones

 • Fuente láser: IPG
 • Cargador y/o descargador automático
 • Control de pantalla táctil
 • Luchtafvoersysteem /  op afstand aangestuurd 

Detalles de la máquina

Productie Specials serie - High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen - Slim damp en stof afvoersysteem

Slim damp en stof afvoersysteem

Het geïntegreerde damp en stof afvoersysteem: voorkomt rookvervuiling, bevordert veiligheid en is beter voor het milieu. Krachtige afzuiging en stofverwijdering kunnen de levensduur van machineonderdelen effectief verlengen.

Productie Specials serie - High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen - Extreem sterk bed voor zware industriële toepassingen

Extreem sterk bed voor zware industriële toepassingen

Het hart van elke krachtige industriële machine is zijn fundament, en voor onze geavanceerde lasersnijders is dat niet anders. Met trots presenteren we ons extreem sterke bed, speciaal ontworpen voor zware industriële toepassingen.

De machinebody is vervaardigd uit hoogwaardige, dikke gelaste staalplaten, die zorgen voor een ongeëvenaarde stevigheid en duurzaamheid. Dit zware bed is ontworpen om zelfs de meest veeleisende omgevingen aan te kunnen, met minimale mechanische vibraties die garant staan voor uiterst nauwkeurig lasersnijden.

Om het bed nog robuuster te maken, hebben we een slimme toevoeging gedaan: aan de onderkant is een laag grafiet aangebracht. Deze laag vermindert deformatie als gevolg van opwarming tijdens het lasersnijproces, wat de levensduur van het bed aanzienlijk verlengt. Zo kunt u keer op keer rekenen op optimale prestaties, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Productie Specials serie - High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen - Innovatieve laserkop voor ultieme precisie

Innovatieve laserkop voor ultieme precisie

Bij het streven naar perfectie in industriële snijtoepassingen is de laserkop een cruciaal onderdeel. Onze slimme laserkop combineert snelheid, installatiegemak en uitmuntende prestaties voor ultra-precieze resultaten, dankzij geavanceerde lens technologie.

Wat onze laserkop onderscheidt, is niet alleen zijn vermogen om snel te installeren en te repareren, maar ook zijn vermogen om consistent uitstekende prestaties te leveren. Door gebruik te maken van geavanceerde lens technologie, garandeert onze laserkop precisie op microniveau, waardoor zelfs de meest complexe snijpatronen met gemak worden uitgevoerd.

Bovendien is onze laserkop volledig afgesloten, stofvrij en waterdicht. Deze robuuste constructie verlengt de levensduur van de laserkop aanzienlijk en zorgt voor betrouwbare prestaties, zelfs in de meest veeleisende industriële omgevingen.

Productie Specials serie - High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen - krachtige wisselbedden voor efficiënte productie

Krachtige wisselbedden voor efficiënte productie


Wanneer het aankomt op efficiënte productieprocessen, zijn onze super krachtig aangedreven wisselbedden de sleutel tot succes. Deze geavanceerde wisselbedden zijn voorzien van hoogvermogen motor drives, die zelfs de zwaarste metalen platen met ongekende snelheid kunnen wisselen.

Wat onze wisselbedden onderscheidt, is hun vermogen om moeiteloos te voldoen aan de eisen van moderne productieomgevingen. Dankzij de hoogvermogen motor drives kunnen de wisselbedden soepel en snel bewegen, waardoor kostbare tijd wordt bespaard en de productiviteit wordt gemaximaliseerd.

Productie Specials serie - High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen - Hypcut laser machine control software

Hypcut: De Ultieme Laser Machine Control Software

Bij het streven naar optimale productiviteit en precisie is de keuze van de juiste controle software essentieel. Daarom gebruiken we in onze productie special machines Hypcut, onze meest geavanceerde laser machine control software.

Hypcut is een uitgebreid systeem dat is onderverdeeld in praktische modules, waaronder productieplanning, testen, diagnose, onderhoud en instellingen. Deze modulaire aanpak zorgt ervoor dat zowel beginnende gebruikers als ervaren professionals moeiteloos met de software kunnen werken. Of u nu net begint met het gebruik van lasersnijmachines of dat u een ervaren gebruiker bent die het maximale uit de machine wil halen, Hypcut biedt de tools en functionaliteiten die u nodig heeft.

We kunnen Hypcut compatibel maken met het MESS data management systeem, waardoor het voldoet aan de eisen van Industry 4.0. Door deze integratie kunnen gebruikers profiteren van geavanceerde data-analyse en procesoptimalisatie, waardoor de efficiëntie en concurrentiepositie van uw bedrijf worden verbeterd.

Met Hypcut bent u verzekerd van optimale prestaties, gebruiksgemak en compatibiliteit, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: het leveren van hoogwaardige producten en diensten aan uw klanten.

Productie Specials serie - High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen - Hypcut nesting
Productie Specials serie - High Power fiber laser metaalsnijders voor grote afmetingen - Hypcut

Praktische tools om vlakke plaat lasersnijden eenvoudig te maken

 1. Touch screen bediening: Gebruiksvriendelijke bediening via aanraakscherm voor intuïtieve navigatie en controle.
 2. Visuele plaatherkenning: Geavanceerde technologie om materiaalverlies te minimaliseren door nauwkeurige herkenning van plaatcontouren.
 3. Slim anti-botsing systeem: Intelligente detectie en vermijding van botsingen om schade aan de machine en het materiaal te voorkomen.
 4. Slimme functies zoals automatische randdetectie: Automatische detectie van werkstukranden voor nauwkeurige en efficiënte snijbewerkingen.
 5. Slimme calibratie, luchtdruk calibratie etc.: Automatische kalibratie van machine-instellingen en luchtdruk voor consistente en optimale prestaties.
 6. Verschillende perforatieprofielen: Diverse opties voor perforatieprofielen om aan specifieke behoeften en vereisten te voldoen.
 7. Hoogwaardige snijkwaliteit door verschillende snijprofielen: Verscheidenheid aan snijprofielen voor hoogwaardige snijresultaten en optimale materiaalbewerking.

High-level technische specificaties

Gestión: CNC laser bus control system
Software: Hypcut met ethercad machine control

Werk bed afmeting:

 • 2000mm*4000mm
 • 2000mm*6000mm
 • 2500mm*4000mm
 • 2500mm*6000mm
 • 2000mm*8000mm
 • 2500mm*8000mm
 • 2500mm*12000mm
 • 3000mm*12000mm

Laser power: 1kW~30kW

Velocidad máxima de posicionamiento: 160m/min
Aceleración máxima:2.0g

Repetibilidad: ±0,03 mm
Precisión de posicionamiento: ±0,05 mm

Fuente de alimentación: CA 380V 50/60Hz

Toepassingen van fiber laser vlakke plaat metaalsnijders

Onze fiber laser metaalsnijders bieden ongekende veelzijdigheid en kunnen worden toegepast in verschillende industrieën. Of u nu actief bent in de industriële sector, meubelindustrie, automotive en luchtvaart, architectuur en constructie, of andere sectoren, onze machines kunnen aan uw specifieke behoeften voldoen.

Deze machines zijn geschikt voor het lasersnijden van vlakke platen en oppervlakken.

Toepassingen flat bed laser snijmachines
material de hoja plana de corte por láser

Ejemplos

fiberlaser metaalsnijder van vlakke plaat
voorbeeld metaal lasersnijden
voorbeeld metaal lasersnijden
dik metaal lasersnijden
Cortadora de metales por láser Producción XL