OVER METAQUIP

Met MetaQuip staan we inmiddels goed bekend als echte experts in lasermachines. Experts die zorgen voor slimme oplossingen waardoor u snel, safe en simpel kunt graveren, markeren en/of snijden. Maar hoe kwamen we hierbij en hoe werden we echte experts?


 

Hoe het allemaal begon

We zijn eigenlijk al heel lang vrienden. Barry is onze operational manager. Hij zorgt ervoor dat we de juiste mensen en de beste afspraken met leveranciers hebben, zodat we altijd de perfecte lasermachines en service kunnen bieden. Raymond is een echte techneut en weet alles van lasers en wat je er allemaal mee kunt. Coen is van oudsher dé marketingman en richt zich helemaal op de klantkant, op wat er nu echt bij gebruikers speelt en wat de vragen zijn die spelen.

Dat zijn wij, de initiatiefnemers, in een notendop. Samen zagen we de kansen die nieuwe lasermachines bieden. Voorheen kon je digitale ontwerpen ook wel omzetten naar de praktijk, maar er waren maar een paar grote partijen die dit voor je konden doen en daar hing ook een aardig prijskaartje aan. Met de huidige machines is het aantrekkelijk én betaalbaar geworden om er zelf werk van te maken.

Daar zit natuurlijk ook wel weer een keerzijde aan. Omdat de machines nu toegankelijker zijn, zijn er veel meer aanbieders op de markt en worden veel machines rechtstreeks uit Azië doorverkocht, zonder rekening te houden met de gebruikers en de veiligheidseisen in Europa.

Wij wilden dit professioneler aanpakken, waardoor het voor de uiteindelijke gebruiker – dus ook voor u – veiliger wordt om met een lasermachine aan de slag te gaan.

MetaQuip Kartteam

Hoe we het verschil maken

Wij geloofden erin dat het beter, professioneler, gebruiksvriendelijker én veiliger kan. En dat geloven we nog steeds. Sterker nog dit maken we dagelijks waar, ook dankzij ons technische team.

Paul geeft het grootste deel van de demo's en doet de verkoop. Daarnaast heeft ie de dagelijkse leiding. Remco en Jeroen zorgen ervoor dat uw machine op maat wordt klaargemaakt, aangepast aan uw wensen én voldoen aan de strenge veiligheidsnormen. Daarnaast  verzorgen zij de uitleveringen. Zij zijn uw aanspreekpunt voor service en support en zij geven de trainingen zodat u snel en goed uit de voeten kunt met de machine.

Kortom: als experts maken we het verschil door eerlijk, persoonlijk advies te geven, door machines op maat aan te passen én te beveiligen en door onze kennis te delen en ervoor te zorgen dat gebruikers optimaal met de machines kunnen werken.

Samen als team staan we voor:

  • Een persoonlijke en betrokken aanpak.
  • Kwalitatief de beste technische oplossingen binnen dit segment.
  • Scherpe prijzen voor machines van deze kwaliteit.
  • Levering van machines die compleet en veilig.
  • Duidelijk en eerlijk advies tijdens én na de aankoop.
  • Blijvend betrouwbare partner via uitstekende service en support.
  • Innovatie en de verdere ontwikkeling en verbetering van lasermachines.
Over MetaQuip was last modified: oktober 28th, 2018 by Coen Lauwerijssen