3D Printen

Er zijn veel 3D print oplossingen beschikbaar op de markt, maar hoe het juiste product te selecteren dat past bij uw behoeften? MetaQuip heeft dit deel van de evaluatie voor u gedaan en biedt 3D printers van leidende fabrikanten aan met een goede prijs / performance. De software in onze 3D printers kan makkelijk worden geupgrade, waardoor de functionaliteit op termijn verder wordt vergroot. Hierdoor wordt de drempel om te starten met 3D printen erg laag.
U kunt onze machines eenvoudig in de MetaQuip webshop bestellen dan heeft u ze binnen enkele dagen in huis, of u kunt kiezen om uw 3D printer op afspraak af te halen op het MetaQuip kantoor. Onze experts laten u graag tot in detail de machine zien, het installeren en van de software, en kunnen u bruikbare tips en truuks laten zien, zodat wanneer u ons bedrijf verlaat, uw machine thuis hoeft in te pluggen en u kunt beginnen met het printen van uw eigen ideeën. MetaQuip biedt hoogwaardige rollen filament materiaal om te printen en heeft reserve onderdelen beschikbaar in het geval een onderdeel van uw 3D printer kapot gaat, zodat uw down-tijd minimaal is.

3D Prontoprint – 3D Printservice

3D Prontoprint is een 3D printservice met focus op printen met ABS materiaal. We hebben onze print faciliteiten geoptimalieerd om u de beste pritn kwaliteit voor de beste prijs mogelijk te leveren. Bij 3D Pronotprint printen we alleen in ABS. 3D printen in ABS geeft een 3D geprint object echte functionele sterkte, sterker dan de meeste andere materialen die gebruikt worden om te 3D printen en dichter bij spuitgegoten objecten. 3D printen is vooral interessant voor prototyping en kleine series. 3D Prontoprint levert een service die primair gericht is op bedrijven en professionele klanten, maar ook designers, kunstenaars of consumenten kunnen onze service gebruiken.

Meer informatie: www.3dprontoprint.com

3Dprontoprint

3D Printen was last modified: maart 26th, 2016 by Coen Lauwerijssen