Het MetaQuip Team

Robert van den Broek

Bedrijfsleider
Robert staat voor service, kwaliteit, eerlijkheid onder het mom doe wat je zegt en zeg wat je doet. Voor MetaQuip was Robert binnen Artex een Hunter Douglas company werkzaam als senior sales en project support en export manager.

Remco Verheijen

Remco Verheijen

Commercieel Technicus
Remco is commercieel technicus binnen MetaQuip. Remco is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service. Daarnaast geeft Remco demo’s, trainingen en cursussen.

Jeroen Verhees

Jeroen Verhees

Technicus
Jeroen is technicus binnen MetaQuip. Jeroen is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service. Daarnaast geeft Jeroen demo’s, trainingen en cursussen.

Raimond Dumoulin

Laserexpert & inkoop
Raimond heeft veel ervaring in innovatieve product en proces ontwikkeling opgedaan bij NXP Semiconductors, Philips en 2M. Raimond heeft ruime ervaring met het zakendoen in China. Raimond is binnen MetaQuip de laserexpert zowel op gebied van de machines als de bijbehorende processen en applicaties.

Barry Peet

Resellers & New business
Barry heeft de afgelopen 10 jaar een software bedrijf gehad en was toe aan wat nieuws. Barry heeft een passie voor business en nieuwe mogelijkheden van technologie. Barry kijkt altijd hoe bestaande oplossingen en processen beter en slimmer gemaakt kunnen worden door inzet van slimme software.

Coen Lauwerijssen

Marketing, Quality & Finance
Coen heeft ruime ervaring in productontwikkeling. Binnen Philips was Coen als project en product manager altijd bezig met het creëren van nieuwe producten en opzetten van nieuwe businesses. Naast MetaQuip is Coen verantwoordelijk voor de productontwikkeling bij 2M Engineering een bedrijf gespecialiseerd in sensor producten.

Het MetaQuip Team was last modified: augustus 23rd, 2019 by Coen Lauwerijssen