Fiber Laser Snijmachine - Lasersnijden van metaal


MetaQuip heeft een drietal gesloten fiber lasersnijders voor het snijden van metalen in haar portfolio. Kwalitatief kunnen deze machines de strijd aan met metaal snijders van grote Duitse laser partijen, echter tegen een significante lagere aanschaf kosten en ook tijdens productie blijven deze kosten aanzienlijk lager door de hoge betrouwbaarheid.

Deze lasermachines variëren met name in de grootte van het werkoppervlak en beschikbare laservermogens.

  • FC1390 - Werkoppervlak: 1300 x 900mm. Laservermogen: 500-1kW
  • FC3050 - Werkoppervlak: 3000 x 1500mm. Laservermogen tot 6kW
  • FC4020 - Werkoppervlak: 4000 x 2000mm. Laservermogen tot 6kW

Metalen lasersnijden zonder nabewerking

Fiberlaser snijmachines zijn geschikt voor het met hoge precisie snijden van diverse diktes koolstofstaal, roestvast staal, messing plaat en andere metalen, zonder verdere nabewerking.

CE certificering & laserveiligheid

MetaQuip fiber laser snijmachines zijn een gesloten machines. Laserkasse 1 dus ten alle tijden veilig voor de operator. Deze machinens zij CE gecertificeerd en voldoet aan de geldende machinerichtlijnen.

Fiber laser snijmachine

Technische Ondersteuning

MetaQuip biedt uitgebreide technische ondersteuning bij het maken van de juiste machine keuze, uitzoeken of optimaliseren van instellingen voor uw specifieke materiaal of applicatie. MetaQuip biedt verschillende service opties en contracten afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen. Indien er specifieke tools nodig zijn om deze machines in te kunnen zetten voor serieproductie dan kan MetaQuip u ondersteunen met deze tools en engineering.

Fiber Laser Snijmachine voor lasersnijden van metaal was last modified: november 2nd, 2018 by Coen Lauwerijssen