Fiber Laser Snijmachine - Lasersnijden van metaal


MetaQuip heeft een drietal fiberlaser snijmachines voor het lasersnijden van metaal in haar portfolio. Kwalitatief kunnen deze machines de strijd aan met metaal snijders van grote Duitse laser partijen, echter tegen een significante lagere aanschaf kosten en ook tijdens productie blijven deze kosten aanzienlijk lager door de hoge betrouwbaarheid.

Deze lasermachines variëren met name in de grootte van het werkoppervlak en beschikbare laservermogens.

  • FC1390 - Werkoppervlak: 1300 x 900mm. Laservermogen: 500-1kW
  • FC3050 - Werkoppervlak: 3000 x 1500mm. Laservermogen tot 6kW
  • FC4020 - Werkoppervlak: 4000 x 2000mm. Laservermogen tot 6kW

Metalen lasersnijden zonder nabewerking

Fiberlaser snijmachines zijn geschikt voor het met hoge precisie snijden van diverse diktes koolstofstaal, roestvast staal, messing plaat en andere metalen, zonder verdere nabewerking.

CE certificering & laserveiligheid

MetaQuip fiber laser snijmachines zijn een gesloten machines. Laserkasse 1 dus ten alle tijden veilig voor de operator. Deze machines zijn CE gecertificeerd en voldoet aan de geldende machinerichtlijnen.

Lucht afzuiging en filtering

Metaaldampen zijn schadelijk voor de gezondheid bij roestvast staal kunnen zeer schadelijke chroomgassen vrijkomen! Een goede afzuig-en filterinstallatie is noodzakelijk. MetaQuip kan adviseren en u voorzien van een passende oplossing zoals BOFA AD2000 of AD4000.

Fiberlaser Snijmachine voor lasersnijden van metaal

Technische Ondersteuning

MetaQuip biedt uitgebreide technische ondersteuning bij het maken van de juiste machine keuze, uitzoeken of optimaliseren van instellingen voor uw specifieke materiaal of applicatie. MetaQuip biedt verschillende service opties en contracten afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen. Indien er specifieke tools nodig zijn om deze machines in te kunnen zetten voor serieproductie dan kan MetaQuip u ondersteunen met deze tools en engineering.

Lasersnijden van metaal met een MetaQuip fiberlaser machine - video


Fiberlaser Metaal Snijmachine voor lasersnijden van metaal was last modified: januari 5th, 2019 by Coen Lauwerijssen