Fiber Laser Snijmachine - Lasersnijden van metaal


MetaQuip heeft een uitgebreid product portfolio fiber lasersnijmachines voor het lasersnijden van een groot aantal metalen.
MetaQuip's fiber lasersnijmachines kunnen kwalitatief de strijd aan met metaal snijders van gerenommeerde aanbieders, echter tegen een significante lagere investering.
MetaQuip's engineering team zorgt ervoor dat deze machines aan alle machinerichtlijnen voldoen zodat er in alle omstandigheden veilig mee gewerkt kan worden volgens Europese standaarden.
MetaQuip helpt u graag met het kiezen van de juiste machine voor uw toepassing inclusief technische service ondersteuning zodat eventuele downtime zo kort mogelijk is.

Metalen geschikt voor fiberlaser snijden

• Koolstof staal
• Roestvast staal
• Titanium
• Gegalvaniseerd staal
• Koper
• Andere legeringen.

Fiberlaser Snijmachine voor lasersnijden van metaal

Product Portfolio Fiberlaser Metaalsnijders


Basis fiber metaalsnijder - Gweike

Basis fiber metaalsnijder - M

Werkoppervlak 130 x 90cm
Laservermogen: 500-1kW
Ideaal voor scholen en bedrijven met beperkte ruimte

Bekijk machine
Goldenlaser fiberlaser metaalsnijder

Production fiber metaalsnijder- L

Werkoppervlak 300 x 150cm
Laservermogen: 500-10kW
Ideaal voor professioneel gebruik & productie bedrijven

Bekijk machine
Image

Production fiber metaalsnijder - XL

Werkoppervlak 400 x 200cm
Laservermogen: 500-10kW
Ideaal voor professioneel gebruik & productie bedrijven

Bekijk machine
Metaal buis fiber lasersnijder

Production fiber metaal buissnijder - XL

Buislengte: tot 6m, diameter 2-30cm
Laservermogen: 500-10kW
Ideaal voor professioneel gebruik & productie bedrijven

Metalen lasersnijden zonder nabewerking

Fiberlaser snijmachines zijn geschikt voor het met hoge precisie snijden van diverse diktes koolstofstaal, roestvast staal, messing plaat en andere metalen, zonder verdere nabewerking. Bekijk onderstaande video.

Kies de juiste machine voor uw toepassing

Naast de productkwaliteit en kwaliteit en serviceability van de gebruikte onderdelen spelen voor het kiezen van de juiste fiberlaser metaal snijmachine voor uw toepassing op hoofdlijnen de volgende zaken mee.

Werkbed afmeting

Het voordeel van een groter werkoppervlak is dat u grotere metaalplaten kunt verwerken. Hierdoor hoeft u minder vaak materiaal te wisselen en heeft u de mogelijkheid grotere ontwerpen te lasersnijden.
Een kleiner werkoppervlak heeft als voordeel dat het plaatmateriaal een stuk handzamer is. Wat voor u werkt hangt van uw gebruik en toepassing af.

Laser vermogen

Met een hoger laservermogen kunt u dikker materiaal snijden of snijden met een hogere snelheid essentieel voor productie. Het laservermogen en snijsnelheid is ook gekoppeld aan de snijkwaliteit. Afhankelijk van uw toepassing kunnen we voor uw situatie een gepaste oplossing leveren.

Open of gesloten model

Gesloten is maximale laserveiligheid, maar laden en ontladen kost meer tijd. Bij een open systeem dient u zelf aanvullende laser veiligheidsmaatregelen te nemen maar kunt u heel eenvoudig de machine beladen. MetaQuip kan u helpen met advies omtrent laserveiligheid.

Open model fiberlaser metaalsnijder

Pallet wisseltafel

Voor productie is het essentieel dat u continu kunt werken. Met een pallet wisseltafel kunt u materiaal klaarleggen en bespaart u laadtijd.


Pallet wisseltafel

Technische Ondersteuning

MetaQuip biedt uitgebreide technische ondersteuning bij het maken van de juiste machine keuze, uitzoeken of optimaliseren van instellingen voor uw specifieke materiaal of applicatie. MetaQuip biedt verschillende service opties en contracten afhankelijk van uw specifieke wensen en eisen. Indien er specifieke tools nodig zijn om deze machines in te kunnen zetten voor serieproductie dan kan MetaQuip u ondersteunen met deze tools en engineering.

CE certificering & laserveiligheid

MetaQuip fiber laser snijmachines zijn een gesloten machines. Laserkasse 1 dus ten alle tijden veilig voor de operator. Deze machines zijn CE gecertificeerd en voldoet aan de geldende machinerichtlijnen.

Lucht afzuiging en filtering

Metaaldampen zijn schadelijk voor de gezondheid bij roestvast staal kunnen zeer schadelijke chroomgassen vrijkomen! Een goede afzuig-en filterinstallatie is noodzakelijk. MetaQuip kan adviseren en u voorzien van een passende oplossing zoals BOFA AD2000 of AD4000.

Fiberlaser Metaal Snijmachine voor lasersnijden van metaal was last modified: juli 6th, 2019 by Coen Lauwerijssen