Lasersnijden van acrylaat

Lasersnijden en lasergraveren van leer

Lasergraveren van leer

Al degene die thuis jongens hebben rondrennen herkennen waarschijnlijk de eindeloze stroom aan kapotte broeken door het voetballen en buiten spelen. Het mag misschien ouderwets zijn maar als we een broek nog kunnen repareren met behulp van een lap leer met een leuk ontwerp, dan doen wij dit nog altijd. Hoe simpel is het om met de lasersnijder een uniek en leuk design op sky of echt leer aan te brengen. Met ontwerpen van de bekende voetbalclubs, eigen naam, creëren we hippe en moderne lapjes waar onze zoon graag weer de straat mee op gaat. Voor moeder maken we het gelijk makkelijk door gaatjes in het leer  aan te brengen om het eindeloze gevecht van de naald door het dikke stof te halen op te lossen. Hou wel in het achterhoofd dat als je skyleer gebruik de settings wel lager zet dan bij leer, blijft immers een toplaagje plastic boven op een drager van stof. Voor het resultaat, zie de foto’s.

lasercut-leer
Ontwerp van de gravering
Leer lasergraveren
Leer lasergraveren
Leer lasergraveren
Leer lasergraveren

Lasersnijden van leer

Ook lasersnijden van leer gaat heel eenvoudig. Maak een vector tekening wat u gesneden wilt hebben. Plaats het leer en start het programma.

Leer lasersnijden
Leer lasersnijden

Stap voor stap lasergraveren

Halverwege het leer graveren
Halverwege het leer graveren
Lasergraveren leer met CO2 laser
Lasergraveren leer met CO2 laser
Lasersnijden en lasergraveren van leer
Laatste stap: gaten maken

Meer informatie

Meer informatie over de verschillende CO2 lasersnijders en mogelijkheden. Ga naar de lasersnijder overzichtspagina… Deze machines zijn ook geschikt om leer mee te graveren, als ze met een lager laservermogen worden gebruikt.

Lasersnijden en lasergraveren van leer was last modified: oktober 25th, 2019 by Coen Lauwerijssen