Training LASERWORKS – CO2 laser machines

De MetaQuip laserworks cursus legt in een aantal trainingsvideo’s uit hoe de Laserworks software te gebruiken. MetaQuip levert Laserworks vanaf 2016 in al haar CO2 lasermachines. Laserworks werkt op alle Microsoft Windows versies, en via een virtual machine, zoals Virtual Box of Parrallels ook op Apple MAC OSX. Laserworks kan op meerdere PCs geinstalleerd worden en er zijn geen dongles nodig. Dit is met name tijdens ontwerp processen handig omdat je eenvoudig kunt controleren of je ontwerp goed geïmporteerd wordt in Laserworks. Mocht u nog onderwerpen missen dan horen wij het graag dan voegen we ze toe. Laserworks maakt importeren van foto’s eenvoudiger in vergelijking met Lasercut, echter de (automatische) import en bewerkingsmogelijkheden van Photograv leveren in de meeste gevallen betere lasergraveer resultaten.

Laserworks cursus – user interface

Laserworks cursus

Introductie - deel 1

Instellingen - deel 2

Snij Instellingen & Simulatie - deel 3

Tekenen & Importeren - deel 4

Fotos lasergraveren - deel 5

Grouping & Matrix - deel 6

nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman fr_FRFrench es_ESSpanish pl_PLPolish nl_NLDutch