Partners & Resellers

MetaQuip gelooft in samenwerking. Hierdoor kunt u ook dichtbij huis de mogelijkheden van onze machines zien en samen met onze partners kunnen we nieuwe toepassingen en innovaties snel introduceren. Hierbij een overzicht van onze huidige partners & resellers.

Resellers

Nederland


Lay3rs BV

LAY3RS 3D PRINTING

Eindhoven – Lay3rs BV…


Beeld

RD-Lasersystems

Winterswijk – RDLasersystems.nl..


 


Belgie


MQ EUROPE BVBA

MQ EUROPE BVBA

Lanaken – MQEurope…


FRANKY VANHOOREN POLYESTER

Brugge – Franky Vanhooren Polyester..


Spanje


BoMedia SL

BOMEDIA SL

Madrid – Bomedia SL…


Distributeurs & Agenten

MetaQuip zoekt zowel voor binnen als buitenland nog naar betrouwbare distributeurs en agenten. Lange termijn relaties met betrouwbare gedreven partijen. MetaQuip biedt een groeiend product portfolio van producten gericht op de maakindustrie en aanverwante services.

MetaQuip heeft een hoogwaardig, CE gecertificeerd en laser veilig product portfolio en kan snel technisch hoogwaardige service en ondersteuning leveren bij zowel de klant als in de fabriek in de vorm van aanpassingen, uitbreidingen of verbeteringen.

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Partners

Op zoek naar nieuwe toepassingen of applicaties? Realisatie van nieuwe machines of delen ervan? MetaQuip is een betrouwbare partner met veel technische kennis en kunde om snel en efficient nieuwe concepten en ideeën om te zetten in maakbare en betaalbare machines en oplossingen. Infomeer naar de mogelijkheden voor samenwerking met MetaQuip.

Laprocon laserveiligheid

LAPROCON
LAPROCON is een ingenieurs- en adviesbureau op het gebied van lasertechnologie en laserveiligheid.
Laprocon…


Seratech

SERATECH
Seratech is gespecialiseerd in machinebouw op maat.
Seratech…

1k3BV

1k3 BV
1K3 BV levert industriële process ontwikkel services. Combinaties van hardware en software oplossingen die meteen inzetbaar zijn.

 
 
Partners was last modified: mei 14th, 2019 by Coen Lauwerijssen