Oświadczenie o prywatności

MetaQuip BV MetaQuip BV z siedzibą w Rondven 41, 6026PX Maarheeze, Holandia, jest odpowiedzialna za przetwarzanie danych osobowych zgodnie z niniejszą polityką prywatności.

Dane kontaktowe

https://metaquip.nl
Rondven 41
6026PX Maarheeze
Holandia
+31408080193

Coen Lauwerijssen jest inspektorem ds. Ochrony danych w MetaQuip BV Można do niego dotrzeć za pośrednictwem info@metaquip.nl

Dane osobowe, które przetwarzamy

MetaQuip BV przetwarza twoje dane osobowe, ponieważ korzystasz z naszych usług i / lub dostarczasz je samemu. Poniżej znajduje się przegląd danych osobowych, które przetwarzamy:

  • Imię i nazwisko
  • Dane adresowe
  • Numer telefonu
  • Adres e-mail
  • Inne dane osobowe, które aktywnie udostępniasz, na przykład, tworząc profil na tej stronie internetowej, w korespondencji i przez telefon
  • Numer konta bankowego

Specjalne i / lub poufne dane osobowe, które przetwarzamy

Nasza strona internetowa i / lub usługa nie ma na celu zbierania danych o odwiedzających witrynę, którzy są młodsi niż 16 lat. Chyba że mają pozwolenie od rodziców lub opiekunów. Nie możemy jednak sprawdzić, czy użytkownik jest starszy niż 16 lat. Zachęcamy rodziców do angażowania się w działania online swoich dzieci, aby zapobiec gromadzeniu danych o dzieciach bez zgody rodziców. Jeśli jesteś przekonany, że zgromadziliśmy dane osobowe osoby nieletniej bez tego pozwolenia, skontaktuj się z nami za pośrednictwem info@metaquip.nl, a następnie usuniemy tę informację.

W jakim celu i na jakiej podstawie przetwarzamy dane osobowe

MetaQuip BV przetwarza twoje dane osobowe w następujących celach:

  • Obsługa płatności
  • Wysyłanie naszego biuletynu i / lub broszury reklamowej
  • W razie potrzeby możesz zadzwonić lub wysłać e-mail, aby wykonać nasze usługi
  • Poinformuj o zmianach w naszych usługach i produktach
  • Umożliwia utworzenie konta
  • Dostarczać tobie towary i usługi

Zautomatyzowane podejmowanie decyzji

MetaQuip BV nie podejmuje decyzji w oparciu o zautomatyzowane przetwarzanie w sprawach, które mogą mieć (znaczące) konsekwencje dla osób. Są to decyzje podejmowane przez programy komputerowe lub systemy, bez udziału osoby (na przykład pracownika MetaQuip BV).

Jak długo przechowujemy dane osobowe

MetaQuip BV nie przechowuje danych osobowych dłużej niż jest to absolutnie niezbędne do realizacji celów, dla których zbierane są dane. Korzystamy z 2-letniego okresu przechowywania, aby zoptymalizować nasze usługi w okresie gwarancyjnym iw późniejszym okresie.

Udostępnianie danych osobowych stronom trzecim

MetaQuip BV zapewnia wyłącznie strony trzecie i tylko wtedy, gdy jest to konieczne do wykonania naszej umowy z Tobą lub do wywiązania się z obowiązku prawnego.

Pliki cookie lub podobne techniki, z których korzystamy

MetaQuip BV wykorzystuje tylko techniczne i funkcjonalne pliki cookie. Oraz analityczne pliki cookie, które nie naruszają Twojej prywatności. Plik cookie to mały plik tekstowy zapisywany na komputerze, tablecie lub smartfonie podczas pierwszej wizyty na tej stronie. Pliki cookie, których używamy, są niezbędne do technicznego działania strony internetowej i łatwości użytkowania. Zapewniają, że strona działa poprawnie i zapamiętuje na przykład twoje preferencje. Dzięki temu możemy zoptymalizować naszą stronę internetową. Możesz zrezygnować z plików cookie, ustawiając swoją przeglądarkę internetową, aby nie zapisywała plików cookie. Ponadto możesz również usunąć wszystkie informacje zapisane wcześniej w ustawieniach przeglądarki.

Przeglądaj, modyfikuj lub usuwaj dane

Masz prawo do przeglądania, poprawiania lub usuwania swoich danych osobowych. Ponadto, masz prawo wycofać swoją zgodę na przetwarzanie danych lub sprzeciwiać się przetwarzaniu twoich danych osobowych przez MetaQuip BV i masz prawo do przenoszenia danych. Oznacza to, że możesz przesłać nam prośbę o przesłanie danych osobowych, które posiadamy w Twoim komputerze, do Ciebie lub innej wymienionej przez Ciebie organizacji.

Możesz przesłać prośbę o sprawdzenie, poprawienie, usunięcie, przekazanie danych osobowych lub prośbę o anulowanie Twojej zgody lub sprzeciwu wobec przetwarzania twoich danych osobowych na adres info@metaquip.nl.

Aby upewnić się, że wniosek o dostęp został złożony przez Ciebie, prosimy o przesłanie kopii swojego dokumentu tożsamości wraz z żądaniem. Zrób zdjęcie paszportowe, MRZ (strefa czytelna maszynowo, pasek z numerami na dole paszportu), numer paszportu i numer służbowy (BSN) czarny w tym egzemplarzu. Ma to chronić twoją prywatność. Odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe, ale w ciągu czterech tygodni, na twoją prośbę.

MetaQuip BV pragnie również zaznaczyć, że masz możliwość złożenia skargi do krajowego organu nadzorczego, holenderskiego organu ochrony danych. Można to zrobić za pomocą następującego linku: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tipons

W jaki sposób chronimy dane osobowe

MetaQuip BV poważnie traktuje ochronę Twoich danych i podejmuje odpowiednie środki, aby zapobiec niewłaściwemu użyciu, utracie, nieautoryzowanemu dostępowi, niechcianemu ujawnieniu i nieautoryzowanej modyfikacji. Jeśli masz wrażenie, że twoje dane nie są bezpieczne lub że istnieją oznaki nadużycia, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta lub za pośrednictwem info@metaquip.nl

pl_PLPolish
nl_NLDutch en_GBEnglish de_DEGerman fr_FRFrench es_ESSpanish pl_PLPolish