Foam en Schuim(rubber) lasersnijden

Met MetaQuip CO2 lasers kunt u eenvoudig foam en schuim(rubber) lasersnijden. Maak zelf schuimrubber koffer interieurs tot grote industriële toepassingen.

Zelf schuimrubber koffer interieurs lasersnijden

Met een CO2 laser machine kunt u heel snel schuimrubber interieurs voor koffers, kisten of flight cases lasersnijden. U begint met een plaat schuimrubber die in iedere bouwmarkt te verkrijgen is. Natuurlijk zijn er ook online een aantal specialisten op dit gebied die in schuimrubber leveren met verschillende diktes, kwaliteit en dichtheid van het schuim wat een groot aantal mogelijkheden biedt qua look en feel van het interieur. 

U maakt een ontwerp en snijd de schuimrubber plaat precies op maat. Door het interieur te bouwen uit verschillende lagen schuimrubber kunt u objecten van verschillende hoogte mooi positioneren in de koffer. Deze lagen kunt u indien gewenst aan elkaar lijmen zodat u ook grotere hoogtes kunt creëren.

 

Foam en schuim(rubber) lasersnijden met een CO2 laser machine

Productiematig foam en schuim(rubber) lasersnijden

Voor productie is vaak ook behoefte aan het lasersnijden van foam en (schuim) rubber van grotere platen. Deze worden voor een groot aantal toepassingen gebruikt. Denk hierbij aan geluidsdemping of meubel of meubelindustrie.

Voor deze toepassingen worden vaak CO2 portaal lasers ingezet. Deze hebben een veel groter werkgebied zodat in een keer grotere platen bewerkt kunnen worden.

Benieuwd wat MetaQuip voor u kan betekenen? We beginnen vanuit de applicatie en zoeken daar de best passende oplossing bij. Onze standaard producten voldoen in de meeste gevallen, maar indien het nodig is kan MetaQuip u ook helpen aan een maatwerk oplossing.

Laser machines geschikt om foam en schuim(rubber) te lasersnijden

CO2 Laser machines

Een volledig gesloten laserklasse 1 lasermachine voor maximale veiligheid voor uw operator. Op het moment dat de laser aanstaat kan de operator nooit blootgesteld worden aan laserlicht.

Openbed portaallaser

Voor het lasersnijden van grote objecten. Klasse 4 lasermachine. Bij deze machines dient u altijd een gecertificeerde laserbril te gebruiken.

Foam en schuim(rubber) lasersnijden / lasercutting
nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman fr_FRFrench es_ESSpanish pl_PLPolish nl_NLDutch