Naamborden en Signs lasergraveren

Met MetaQuip graveerlasers kunt u eenvoudig  naamborden en signs lasergraveren / markeren op materialen als geanodiseerd aluminium, laminaten, papier, kunststoffen, hout en vele andere materialen. Denk hierbij aan bewegwijzering, laser graveren van deurbordjes, platen en naamplaatjes of fotogravures op borden.

Multifunctioneel naamborden en signs lasergraveren

MetaQuip laser graveer machines worden gebruikt voor het laser graveren van deurbordjes, naambordjes of platen. Signmakers kunnen individuele artikelen of kleine series produceren, maar ook zeker op efficiënte en economische wijze grote series produceren. Praktisch elk gewenst ontwerp kan gegraveerd worden met de laser.

Eenvoudig te gebruiken laser graveer machine

MetaQuip lasersystemen zijn net zo eenvoudig te gebruiken als een printer. Werk in uw gebruikelijke grafische- of Windows programma’s en zet dit eenvoudig om naar een formaat waarmee de laser overweg kan.

Voorbeeld gravure op hout

Hier een voorbeeld van een gravure op hout. Onderstaande gravures zijn ongeveer 40 x 30 cm groot en zijn bewerkt zodat er duidelijk een mooi relief te zien is in het te hout (wit triplex).

naamborden-en-signs-lasergraveren
lasergraveren-gravure-op-hout

Geschikte laser machines – CO2 laser machines

Voor het snijden van hout, leer, en een groot aantal kunststoffen heeft u een CO2 laser machine nodig. Belangrijke zaken om rekening mee te houden zijn: wat is de maximale grootte van het object dat ik uit wil snijden, dat bepaald de grootte van uw werkblad en wat is de maximale dikte die gesneden moet worden dat bepaald het laservermogen dat u nodig heeft.

Zie de volledige CO2 laser machine product range….

nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman fr_FRFrench es_ESSpanish pl_PLPolish nl_NLDutch