Algemene Voorwaarden

METAQUIP gebruikt de algemene voorwaarden van de MetaalUnie. Hieronder vindt u in wat eenvoudigere taal de algemene voorwaarden van de MetaalUnie.

PRIJZEN

We vertellen u altijd eerlijk wat, wanneer en hoe u iets kunt kopen en wat het kost. Onze prijzen zijn allemaal exclusief BTW. We doen ons best dat de prijzen op de website altijd correct en up to date zijn, maar er kan altijd een foutje insluipen. Daarom zullen we – indien blijkt dat er een fout op de website staat – u hierover altijd informeren bij een bestelling, met de mogelijkheid alsnog van de bestelling af te zien.

BETALING

Een bestelling van een machine is pas definitief wanneer de eerste betaling is ontvangen. Vanaf dat moment reserveren we uw machine. Voor de tweede betaling hanteren wij een betalingstermijn van 15 dagen na levering. Alle andere artikelen dienen volledig betaald te zijn voor levering. Indien u zelf komt ophalen bij MetaQuip: we hebben mogelijkheid om te pinnen.

VERZENDKOSTEN

Verzendkosten staan beschreven op de productpagina en variëren per product en hangen af van de afstand tot METAQUIP. Wanneer wij machines komen leveren en installeren op locatie dan doen we dat zelf, zodat we zeker weten dat u met uw machine aan de slag kunt. Hieraan zijn kosten verbonden tenzij expliciet staat aangegeven dat de leverkosten zijn inbegrepen.

LEVERTIJD

Levertijden op de productpagina’s zijn indicatief. In een aantal gevallen hebben we onderdelen of machines op voorraad of staan deze op transport naar ons maar het kan ook zijn dat de productie van uw machine nog compleet gestart worden. Bij bestelling kunnen we een indicatie geven van de levertijd, het blijft mensenwerk, dus er kan altijd verschil zitten tussen de indicatie en wanneer we de machine leveren. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk uw machine uit te leveren, maar willen wel de kwaliteit waar we voor staan kunnen garanderen: dat komt echt eerst.

GARANTIE

Garantie op machines en onderdelen staat op de productpagina’s.

UITSLUITING RETOURRECHT

De volgende artikelen kunt u niet terugsturen:

  • Software waarvan de verzegeling is verbroken of de verpakking is geopend of zijn geïnstalleerd of geregistreerd.
  • Artikelen met gebruikerssporen of schade.
  • Correct uitgevoerde diensten, zoals installatie-en inbouwkosten.

VERZENDKOSTEN IN GEVAL VAN RETOURNEREN

Verzendkosten voor retourneren zijn voor de klant.

KLACHTEN

We doen er alles aan om uw klacht te verhelpen. Als u een klacht hebt laat het ons dan snel weten. Omschrijf uw probleem zo duidelijk mogelijk, dan kunnen we u goed helpen. Uiterlijk binnen 3 dagen krijgt u antwoord van ons.

FOUTEN IN BOVENSTAANDE VOORWAARDEN

Bij geschillen die voortvloeien uit bovenstaande voorwaarden zullen we altijd terugvallen op de algemene voorwaarden van de MetaalUnie.

nl_NLDutch
en_GBEnglish de_DEGerman fr_FRFrench es_ESSpanish pl_PLPolish nl_NLDutch