+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Onderhoud CO2 laser machine

Verschillende mogelijkheden voor onderhoud CO2 laser machine

Goed onderhoud van uw CO2 laser machine is essentieel voor een lange levensduur van uw machine en de verschillende componenten. Bewegende onderdelen en laserbuizen slijten, kunnen vies worden en moeten regelmatig schoongemaakt worden en eens in de zoveel tijd opnieuw worden afgesteld.

Verschillende onderhoudsmodellen

Wij werken met een drietal modellen:

1. Onderhoud door de klant zelf

Natuurlijk kunt u altijd met vragen bij ons terecht. Alle MetaQuip machine klanten krijgen toegang tot de MetaQuip support website waar uitgebreide instructievideo’s te vinden zijn evenals veel gestelde vragen.

2. MetaQuip doet het onderhoud

Wanneer u een probleem heeft of u ziet dat de machine minder goed snijdt of graveert neemt u contact op met MetaQuip. Wij zoeken samen naar de beste oplossing en voeren eventuele reparaties bij u op locatie uit. Dit kost u weinig tijd en kunt u zich vooral richten op het gebruik van de machine. De experts van MetaQuip zorgen ervoor dat uw machine weer perfect is afgesteld.

3. Onderhouds- en servicecontracten

Met een onderhoudscontract kijkt MetaQuip uw machine een keer per jaar helemaal na. Servicecontracten bieden u de mogelijkheid dat ons support team binnen een afgesproken tijdstip bij u op locatie is om eventuele reparaties uit te voeren. Hierdoor wordt uw downtime geminimaliseerd.

Laser machine service en support