+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Academy laser techniek

Ontdek de grenzen van innovatie en ontwikkel je expertise met de MetaQuip Academie laser techniek. Onze academie is dé plek waar kennis, technologie en creativiteit samenkomen om professionals te inspireren en te empoweren in de wereld van lasermarkeren, lasersnijden en bredere toepassingen van laser techniek.

Bij MetaQuip geloven we in het delen van kennis en het bieden van educatieve mogelijkheden die verder gaan dan conventionele trainingen. Onze academie is ontworpen om een brug te slaan tussen beginners en ervaren vakmensen, met een scala aan cursussen en workshops die de volledige reikwijdte van geavanceerde productietechnieken bestrijken.

Of je nu een startende ondernemer bent die de mogelijkheden van lasermarkeren wil ontdekken, of een doorgewinterde professional die zijn vaardigheden op het gebied van lasersnijden wil aanscherpen, MetaQuip Academie biedt de nodige tools en begeleiding. Bereid je voor op een boeiende reis waar kennis wordt omgezet in tastbare vaardigheden en waar de toekomst van productie begint.

Ontdek onze cursussen, sluit je aan bij onze community van vakexperts en laat de MetaQuip Academie je leiden naar nieuwe hoogten van succes in de wereld van geavanceerde productietechnologieën. Welkom bij de toekomst van maken en creëren. Welkom bij MetaQuip Academie!

Laser machines voor scholen

Onderwerpen

Algemeen

Algemene uitleg over wat er komt kijken bij de aanschaf van een lasermachine.

CO2 Lasers

Uitleg specifiek of CO2 laser machines.

Fiber Graveerlasers

Uitleg en informatie over fiber graveerlasers

Fiber metaalsnijders

Achtergrond informatie over fiber metaalsnijders.

Digitaal ontwerpen

Hoe digitaal te ontwerpen en gebruik van de software.

Meer informatie vindt u in het academy menu van de MetaQuip website.