+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Buis lasersnijden fitness apparatuur

Productie van fitness apparatuur

Door de toegenomen aandacht voor gezondheid is de fitnessindustrie de afgelopen decennia hard gegroeid. Groei zit zowel in fitness studios, maar ook in grote mate in fitnessapparatuur voor thuisgebruik. Dit geeft veel kansen voor fabrikanten van fitness apparatuur.

Voordelen buis lasersnijden fitness apparatuur

CNC lasersnijden van fitness apparatuur is op dit moment de meest gebruikte manier van fabricage. Voordelen ten opzichte van conventionele buizen snijprocessen zijn:

  • Flexibiliteit voor productie
  • Hoogwaardige kwaliteit
  • Mogelijkheid ook complexe vormen te snijden
  • Hoge kwantiteit door hoge snijsnelheid

Buis en profiel lasersnijden, vormen en ponsen

Bij de productie van sport en fitness apparatuur wordt veelvuldig gebruik gemaakt van metaal buis en profiel. Denk hierbij aan spinning fietsen, cross trainers, maar ook fitness apparatuur voor de buitenruimte. Bewerkingen voor de pijpstukken die nodig zijn zijn onder andere snijden, vormen en ponsen van gaten. Fitness apparatuur lasersnijden is een snelle, flexibele manier om uw fitness apparatuur te realiseren.

Fitness apparatuur lasersnijden
Fitness apparatuur lasersnijden

Laser machines geschikt voor buis lasersnijden fitness apparatuur

Fiber lasers voor vlakke plaat lasersnijden

MetaQuip heeft een aantal oplossingen voor metaal lasersnijden. Wij bieden een selectie hoogwaardige fiber laser machines geschikt voor lasersnijden van dunner plaatwerk zoals de FC6060 en de FC1390, maar ook zwaardere machines voor het metaal lasersnijden van dik en/of groter plaatmateriaal zoals de FC1510FC3015FC4020.

FC1510 productie lasersnijder metaal
Fiber laser metaalsnijder voor vlakke plaat
Metaal buis lasersnijder
Metaal buis/profiel lasersnijder

Metalen profiel en buis lasersnijden fitness apparatuur

MetaQuip levert ook oplossingen voor het metaal lasersnijden van buizen en profielen standaard tot lengtes tot 6 meter maar langer is ook mogelijk. Deze machines worden met name ingezet voor industriële toepassingen.