+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Volautomatisch productienummers lasergraveren – NTZ

NTZ Filtertechniek

NTZ is een toonaangevende producent van microfiltratiesystemen waarmee olie in transmissies en hydraulische systemen zodanig wordt gereinigd dat de bedrijfszekerheid, levensduur en prestaties sterk worden verbeterd tegen lagere kosten en minder belasting van het milieu. NTZ is gevestigd in Rotterdam en in Detroit.

Automotive filtertechniek

NTZ kent twee divisies, Automotive OEM en non-automotive. De automotive divisie is Tier 1 leverancier van filters voor automatische versnellingsbakken aan onder meer VW/Audi, Getrag, Magna en Ford. Non-automotive richt zich op de aftermarket voor hydrauliek, versnellingsbak en motorolie filtratie en ontwikkelt zich richting de producenten van agro- en bouwmachines.

Industrieel laser graveren van metalen onderdelen
NTZ automotive filters

Ideeën voor nieuwe toepassingen of innovatie? 

Op zoek naar een oplossing voor een specifiek probleem? Idee voor een bepaalde toepassing voor deze innovatie?
We kijken graag samen hoe we dit kunnen gaan realiseren.

Volautomatisch lasergraveren in de productielijn

MetaQuip heeft samen met NTZ de fiberlaser aansturing aangepast zodat deze machines volledig automatisch werken in de productielijn. Producten worden automatisch geplaatst en verwijderd en ieder product krijgt vol automatisch een uniek serienummer, in de vorm van een QR-code, zodat later precies te traceren is uit welke batch de producten komen. De volautomatische opnummering wordt via een centrale computer aangestuurd.

Motoren lasergraveren