INNOVATIE MET LASER TECHNIEK

MetaQuip is ook partner als het gaat over innovatie met lasertechniek. Wij hebben een passie voor lasertechniek en innovatie.
Binnen MetaQuip veel kennis en kunde op het gebied van innovatieve sensoren, elektronica, mechanica en software. Combineer dit met uitgebreide ervaring op gebied van project, proces-en productontwikkeling en er ontstaat de perfecte mix om nieuwe ontwikkelingen binnen korte tijd als prototype en daarna als product te realiseren.
MetaQuip kan ondersteunen op automatiseren, process innovatie, machine add-ons of volledige nieuwe product ontwikkelingen op basis van lasertechniek.

Machine innovatie met laser techniek

LASER INNOVATIE VOORBEELDEN

We laten hier een aantal voorbeelden zien van verschillende soorten innovatieprojecten op gebied van lasertechniek die we gerealiseerd hebben.

AUTOMATISERING

Volledige integratie van machines in uw productielijn.

Productie QR code lasergraveren

PROCES INNOVATIE

Nieuwe applicaties, nieuwe materialen, nieuwe processen.

Cliches laseren voor tampon druk

Smart Sleeves voor R2R druk

MACHINE ADD-ONS

Uitbreidingen op bestaande machines om sneller te werken.

MACHINE INNOVATIE

Volledig nieuwe machines, voor specifieke applicaties.

Verpakkingsdozen op maat

Krimpfolie verwijderen met laser


Open voor nieuwe ideeën & toepassingen

MetaQuip staat altijd open voor nieuwe ideeën en projecten waarin lasertechniek de oplossing kan zijn om nieuwe toepassingen te creëren. Op basis van uw vraag, product idee of probleem dat u wilt oplossen kunnen we samen kijken hoe we onze kennis en kunde kunnen inzetten om zo snel mogelijk tot een innovatieve oplossing te komen. Mochten wij zelf bepaalde specifieke kennis niet hebben dan kunnen we altijd terugvallen op een uitgebreid netwerk van partners.

 

SAMEN KIJKEN WAT DE MOGELIJKHEDEN ZIJN

De eerste stap lijkt heel triviaal maar wordt toch vaak uitgesteld, afgesteld en uiteindelijk niet gezet. Daardoor gaan mooie nieuwe kansen verloren. Het meest belangrijke is in onze ogen om met elkaar in contact te komen en samen te kijken of de ideeën te realiseren zijn en of er voor beide partijen iets te winnen valt. Dus mocht u een idee of vraag hebben waar u aan lasertechniek denkt, dan bent u altijd van harte welkom. Dan kunnen we samen kijken of we tot een goede oplossing kunnen komen.

Innovatie met laser techniek was last modified: oktober 21st, 2017 by Coen Lauwerijssen