+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Team MetaQuip

Robert van den Broek

Bedrijfsleider
Robert staat voor service, kwaliteit, eerlijkheid onder het mom doe wat je zegt en zeg wat je doet. Voor MetaQuip was Robert binnen Artex een Hunter Douglas company werkzaam als senior sales en project support en export manager.

Marlou de Corte

Office Manager
Marlou zorgt ervoor dat alles binnen MetaQuip soepel blijft lopen. Marlou ondersteunt Robert en de rest van het team en zorgt dat zaken niet tussen wal en schip vallen.

Remco Verheijen

Remco Verheijen

Commercieel Technicus
Remco is commercieel technicus binnen MetaQuip. Remco is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service. Daarnaast geeft Remco demo’s, trainingen en cursussen.

Anthony Staals

Anthony Staals

Technicus
Anthony is technicus binnen MetaQuip. Anthony is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service. Daarnaast geeft Anthony demo’s, trainingen en cursussen.

Bart Schoonen

Technicus
Bart is technicus binnen MetaQuip. Bart is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service. Daarnaast geeft Bart demo’s, trainingen en cursussen.

Bart van Eerdt

Junior Technicus
Bart is junior technicus binnen MetaQuip. Bart is verantwoordelijk voor inspectie van inkomende machines, uitlevering en service.

Roel Slegers

Technicus / Engineer
Roel is ontwerp engineer en technicus bij MetaQuip. Naast inspecties van inkomende machines, uitlevering en service houdt Roel zich ook bezig met ontwikkeling en realisatie van nieuwe features en functies.

Christophe Dumoulin

Technicus
Christophe is technicus binnen MetaQuip. Christophe is verantwoordelijk voor jobbing, inspectie en klaarmaken van inkomende machines en  uitlevering.

Miracle Tan

Miracle Tan

Inkoop / Quality control
Miracle is de spin in het web voor MetaQuip China. Ze beheert de relaties met de leveranciers, quality control van de machines en vormt de brug tussen tussen het technische team in Europa en China. 

MetaQuip Raimond Dumoulin

Raimond Dumoulin

Laserexpert, Inkoop, Innovation
Raimond heeft veel ervaring in innovatieve product en proces ontwikkeling opgedaan bij NXP Semiconductors, Philips en 2M. Raimond heeft ruime ervaring met het zakendoen in China. Raimond is binnen MetaQuip de laserexpert zowel op gebied van de machines als de bijbehorende processen en applicaties.

Coen Lauwerijssen

Marketing, Quality, Finance & New Business
Coen heeft ruime ervaring in nieuwe product en business ontwikkeling. Coen is gespecialiseerd in creatie van sensor, hardware en software producten en oplossingen.
Daarnaast kijkt Coen iedere dag hoe de MetaQuip bedrijfsprocessen en de organisatie net weer een stapje beter en slimmer gemaakt kunnen worden.