+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Barcodes, QR-codes en serienummers lasergraveren

Typeplaatjes en onderdelen voorzien van QR codes, barcodes, serienummers of logo’s

Met fiber laser graveermachines kunt u snel, flexibel en schoon permanent barcodes, QR-codes en serienummers lasergraveren en lasermarkeren in gereedschap, onderdelen en producten van metaal, aluminium enzovoorts.

barcodes-en-serienummers-laser-graveren
lasergraveren iphone
barcodes-en-serienummers-laser-graveren-sleutels
typeplaatje zwart aluminium lasergraveren

Materialen geschikt voor serienummers lasergraveren en lasermarkeren

Gebruik onze markeerlasers voor het markeren van karton, folies en films, metaal, papier, kunststoffen en vele andere materialen met codes en serienummers. Barcodes en serienummers laser graveren gaat in een fractie van een seconde.

Offerte, demonstratie of uw eigen materiaal proberen? 

U bent van harte welkom om te kijken of lasertechnologie een geschikte oplossing is voor uw snij of graveer toepassing of applicatie. Neem uw digitale ontwerp of materiaal mee tijdens een demonstratie en we kunnen ter plekke het resultaat bekijken. U kunt het natuurlijk ook opsturen.

Traceerbaarheid van producten – Barcodes, QR-codes en serienummers lasergraveren

Serienummers en codes worden gebruikt voor het traceren van producten van de fabrikant tot de eindgebruiker. QR codes en barcodes zijn daardoor onmisbaar geworden in de logistieke sector en in de handel. Internationale richtlijnen en normen, als UID, GS1, ASTM, UPC en EAN, behoeven normaal gesproken het gebruik van codes voor het markeren van producten in het internationale goederenverkeer.

Lasermarkering als permanente identificatie

Barcodes, QR-codes en serienummers lasergraveren is uitermate geschikt voor het coderen van producten, componenten en verpakkingen dankzij de precisie en duurzaamheid die verschaft wordt. De laser is zacht voor het materiaal tijdens het markeerproces, maar tegelijkertijd extreem bestendig tegen mechanische belasting, licht of weersinvloeden. Uw code markeringen en serienummers blijven dus goed leesbaar voor de scanner gedurende het verzendingstraject.

Markeerlasers van MetaQuip

MetaQuip markeerlasers verzekeren nauwkeurige markering en onderscheiden zich door hun extreem lange levensduur. Daarnaast vergemakkelijkt onze markeringssoftware de productie van opeenvolgende codes. MetaQuip markeerlasers zijn geschikt voor product identificatie en de markering van elektronische componenten met serienummers, barcodes, QR codes, data matrix codes en vele andere soorten codes.

Geschikte laser machines

Gesloten Fiberlasers

Maximale veiligheid voor uw operator, op het moment dat de laser aanstaat kan de operator nooit blootgesteld worden aan laserlicht.

Open Fiberlasers

Open fiberlaser met geïntegreerde PC met lasergraveer software. Klasse 4 lasermachine. Bij deze machines dient u altijd een gecertificeerde laserbril te gebruiken.