+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Barcodes en serienummers lasergraveren op PCB (Printed Circuit Board)

UV laser machines voor barcode en serienummers lasergraveren op PCB

Met MetaQuip UV laser machines kunt u unieke EAN codes, barcodes en serienummers lasergraveren op PCB (Printed Circuit Boards). Deze nummers zitten in de toplaag en zijn daarna niet meer te verwijderen. De software kan gebruikt worden om automatisch op nummerende codes te maken, zodat ieder PCB perfect te tracen is. Hiernaast ziet u dat het contrast afhankelijk is van de kleur PCB, maar bijna altijd direct scanbaar met standaard handscanners.

Volledige productielijn integratie

Deze UV machines kunnen ook volledig in de productiestraat worden geïntegreerd zoals in de video te zien is. Geen handmatig plakken van stickers meer en ook geen probleem met loslatende stickers of testen die oplossen door chemische reinigingsmiddelen.

Offerte, demonstratie of uw eigen materiaal proberen? 

U bent van harte welkom om te kijken of lasertechnologie een geschikte oplossing is voor uw snij of graveer toepassing of applicatie. Neem uw digitale ontwerp of materiaal mee tijdens een demonstratie en we kunnen ter plekke het resultaat bekijken. U kunt het natuurlijk ook opsturen.

Voorbeelden van barcodes en serienummer lasergraveren op PCB materiaal

laser graveren pcb materiaal
QR geplaatst op PCB materiaal met UV laser machine
Barcodes en serienummers lasergraveren op PCB (Printed Circuit Board) met UV laser machines.
QR codes goed contrast op verschillende kleuren PCBs

Meer informatie over MetaQuip UV laser machines

Ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van markeren en graveren van PCBs met lasers? Kijk dan bij de MetaQuip UV Laser machine of neem contact op met MetaQuip om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.