+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

60W CO2 laser snijder en graveer machine

De perfecte laser voor thuis of hobby

Vanwege het grote succes van MetaQuip’s lite en desktop modellen hebben we een nieuwe machine aan ons portfolio toegevoegd. Van verschillende kanten werden wij benaderd of het niet mogelijk was om het Lite model ook als 60W CO2 laser snijder en graveer machine te krijgen voor een scherpe prijs. Daarom presenteren wij hier met trots het de grote broer van de 40W Lite: 60W Lite. Zelf bouwen kost meer, meer tijd in ieder geval ;-)

Voordelen van de 60W CO2 laser snijder en graveer machine

Deze machine kan dikkere materialen snijden en ook op hogere snelheid. Hiermee is de 60W CO2 laser snijder en graveer machine de perfecte CO2 thuislaser machine, voor inzet thuis, in het onderwijs, voor modelbouw of starters die tegen een scherpe prijs hun eigen lasershop willen starten. Een aantal opties die standaard met de desktop op professionele machine komen zijn natuurlijk niet beschikbaar, maar deze machine kan in principe hetzelfde als de vaak stukken duurdere modellen die vaak bijna het dubbele kosten. Net als de gewone Lite is deze machine degelijk en robuust gebouwd en is vooral veilig.

Klaar voor de start

Als u afzuiging naar buiten voert bent u meteen klaar om te starten met snijden of graveren. Beperkt tekenen en tekst invoeren is mogelijk met de meegeleverde software, maar het is wel aan te raden te leren tekenen in een pakket als Adobe Illustrator of met Inkscape (open-source, gratis) of Solidworks. Met deze pakketten kunt tekenen in vector formaat wat rechtstreeks in de laser machine ingevoerd kan worden. Met Inkscape zijn er verder geen startup kosten voor software. Natuurlijk helpen we u even op weg om uw eigen snijwerk of graveerwerk te maken.

Meer informatie

Ga naar de Lite product pagina…