+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

MetaQuip lanceert webshop voor kunststof plaatmateriaal

PlasticPlaten.com webshop voor kunststof plaatmateriaal

Om aan de toenemende vraag naar kunststof plaatmateriaal te kunnen voldoen heeft MetaQuip de webshop PlasticPlaten.com gelanceerd. PlasticPlaten.com is een webshop voor kunststof plaatmateriaal en levert kunststof platen geschikt voor bewerking met onder andere CO2 lasers en CNC freesmachines. Deze kunststof platen zijn direct geschikt voor bewerking met CO2 lasers en worden met de juiste instellingen en afmetingen voor uw laser geleverd.

Het standaard assortiment bestaat op dit moment aan een grote range Plexiglas met verschillende dikte, lichtdoorlatendheid en kleur. Daarnaast leveren we ook 8mm Acrysign wat zowel binnen als buitenshuis gebruikt kan worden. Toepassingen zijn legio maar Acrysign wordt nu veel gebruikt voor reclameborden. De kunststof Plexiglas platen die PlasticPaten levert zijn van het GS type, de gegoten uitvoering, perfect geschikt voor laser en CNC bewerking.

Mocht u materiaal missen laat het ons dan weten dan voegen we het aan het toe aan het bestaande aanbod. Andere vragen zijn natuurlijk ook altijd welkom. Mocht u zelf niet beschikken over een laser of CNC machine dan kunnen we ook snij of graveerwerk voor u uitvoeren op een van onze machines. Daarnaast geven we een aantal trucs en tips die handig zijn wanneer u zelf kunststof plaatmateriaal verder wilt bewerken. We hore graag van u.

Voor meer informatie ga naar PlasticPlaten.com

webshop voor kunststof plaatmateriaal en platen - PlasticPlaten.com