+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Papier lasersnijden

CO2 laser machine voor papier lasersnijden

Een CO2 laser is heel geschikt voor het lasersnijden van papier. Denk hier niet alleen aan rechte lijnen, maar dit kunnen ook complexe vormen en figuren zijn met een groot aantal details. Voor het lasersnijden van papier heb je geen zware CO2 lasersnijder nodig, indien er ook (dik) karton mee gesneden dient te worden is er wel meer laservermogen nodig, omdat anders de laser niet met voldoende snelheid kan werken en randen de kans hebben te verkleuren. Hoe zichtbaar dit is hangt af van de kleur van het papier, maar in het algemeen is het raadzaam in deze gevallen een machine met een hoger laservermogen te nemen.

Co2 laser machine voor papier lasersnijden
Uitnodigingen lasergraveren en snijden in papier
Lasersnijden van papier
Lasersnijden van papier

Offerte, demonstratie of uw eigen materiaal proberen? 

U bent van harte welkom om te kijken of lasertechnologie een geschikte oplossing is voor uw snij of graveer toepassing of applicatie. Neem uw digitale ontwerp of materiaal mee tijdens een demonstratie en we kunnen ter plekke het resultaat bekijken. U kunt het natuurlijk ook opsturen.

Instellingen voor papier lasersnijden

Afgelopen week bezig geweest met het lasersnijden van papier. Het snijden van papier is totaal geen probleem voor een laser. Je dient zelf op te letten met het vermogen, om verbranden of in brand vliegen van het papier te voorkomen. Het reduceren van de laser frequentie helpt veel in het krijgen van een goede snijlijn en het plezier aan papier is dat je hoge snelheden kunt gebruiken en het geeft snel resultaat. Er zijn diverse patronen te vinden op het internet of je tekent zelf je eigen creatie. Resultaat van het voorbeeld dat wij gemaakt hebben is te vinden op ons YouTube kanaal.

Meer informatie

Meer informatie over de verschillende CO2 lasersnijders voor papier en mogelijkheden.