+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Fiber laser graveermachine voor lange voorwerpen

Veilig en efficiënt lasergraveren van lange metalen voorwerpen en werkstukken

Met de fiber laser graveermachine voor lange voorwerpen uitbreidingsmodule bent u verzekerd van een geavanceerde oplossing voor het lasergraveren van lange voorwerpen zoals pijpen en werkstukken. De optionele doorvoer die geschikt is voor de productie series fiber laser graveermachines stelt u in staat om ook lange voorwerpen veilig te lasergraveren. Deze innovatieve uitbreiding stelt u in staat om veilig en nauwkeurig te graveren, zelfs op grote voorwerpen met lange afmetingen zoals buizen, pijpen enzovoorts.

Fiber laser graveermachine voor lange voorwerpen uitbreidingsmodule
Fiber laser graveermachine voor lange voorwerpen uitbreidingsmodule geopend

Hoe werkt het lasergraveren van lange voorwerpen?

Het lasergraveren van lange voorwerpen met onze Fiber Laser Graveermachine is een eenvoudig en efficiënt proces dat uit verschillende stappen bestaat:

1. Voorbereiding

  • Open de klep van de doorvoer module aan de zijkant van de machine.
  • Plaats het lange voorwerp zorgvuldig in de doorvoer, waarbij u ervoor zorgt dat het stevig is gepositioneerd en geen beweging kan maken tijdens het graveren.
  • Sluit de klep van de doorvoer module om een veilige laserveilige omgeving te creëren.

2. Instellingen aanpassen

  • Pas de instellingen van de lasergraveermachine aan op basis van het materiaal en de gewenste diepte en precisie van de gravure. Dit omvat parameters zoals de laservermogensinstellingen, de snelheid van de laserbeweging en de focusafstand.

3. Lasergraveren

  • Start het lasergraveringsproces door de machine in te schakelen en de benodigde opdrachten in te voeren via de geïntegreerde bedieningsinterface of het bijbehorende softwareprogramma.
  • De machine zal vervolgens de geprogrammeerde gravure uitvoeren, waarbij de laserstraal nauwkeurig wordt gericht op het oppervlak van het lange voorwerp volgens de vooraf bepaalde parameters.
  • Tijdens het graveren worden de gewenste ontwerpen, tekst of afbeeldingen geëtst in het oppervlak van het voorwerp met uiterste precisie en detail.

4. Voltooiing

  • Zodra het lasergraveren is voltooid, wordt de klep van de doorvoer module geopend en kan het gegraveerde lange voorwerp veilig worden verwijderd.
  • Inspecteer het gegraveerde resultaat om te controleren op nauwkeurigheid en volledigheid, en maak indien nodig aanpassingen aan de instellingen voor toekomstige gravures.

5. Opruimen

  • Zorg voor het schoonmaken van de werkruimte en het onderhoud van de machine om optimale prestaties en duurzaamheid te behouden voor toekomstige projecten.

Voordelen van onze oplossing

Veilig en Efficiënt

Dankzij de geavanceerde doorvoerunit biedt onze fiber laser graveermachine een veilige en efficiënte manier om lange voorwerpen te graveren zonder compromissen te sluiten op kwaliteit. Deze uitbreiding is alleen beschikbaar voor de productie serie.

Flexibiliteit

De doorvoer uitbreidingsmodule is ontworpen om verschillende lange voorwerpen en werkstukken te kunnen verwerken, waardoor het een veelzijdige en nog steeds laserveilige oplossing is voor diverse toepassingen.

Hoge Precisie

Met onze machine kunt u vertrouwen op nauwkeurige en gedetailleerde gravures, zelfs op complexe geometrieën van lange voorwerpen.

Snelle Resultaten

Dankzij de efficiënte workflow kunt u snel hoogwaardige gravures produceren, waardoor uw productieproces wordt versneld.

Waarom kiezen voor MetaQuip?

Het lasergraveren van lange voorwerpen met onze doorvoer uitbreidingsmodule voor de productieseries fiber laser graveermachines biedt een snelle, nauwkeurige en betrouwbare oplossing voor het personaliseren en markeren van diverse materialen en objecten. Met een gebruiksvriendelijke interface en geavanceerde functionaliteiten kunnen gebruikers profiteren van hoogwaardige gravures zonder gedoe of complicaties.

MetaQuip staat bekend om zijn hoogwaardige apparatuur en uitstekende klantenservice. Onze fiber laser graveermachine voor lange voorwerpen uitbreidingsmodule is ontwikkeld met oog voor detail en kwaliteit, waardoor het de ideale keuze is voor bedrijven die streven naar precisie en betrouwbaarheid.


Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze oplossingen en hoe ze uw productieproces kunnen verbeteren.