+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Fiberlaser Accessories

Industriële Luchtfilters voor filteren van gas, damp en stof

Aanvullend op onze lasermachines kunt u bij ons een afzuiging van BOFA (www.bofa.co.uk) kopen. BOFA afzuigingen zijn ontworpen voor toepassingen waarbij gassen en deeltjes vluchtige organische verbindingen vrijkomen. Deze filtersystemen gebruiken koolstoffilters om de lucht te zuiveren, zodat uw lasermachine gewoon in een gesloten ruimte kan draaien. Voor veilig werken raden wij eigenlijk bijna altijd aan om een luchtfilter te gebruiken. Bekijk alle industriële luchtfilters…

CO2-en fiber Laser Accessories - BOFA-afzuigers en filter machines

Fiberlaser accessories om cilindrische voorwerpen rond te graveren

Met de fiberlaser accessoires zoals de rotatie module kunt u eenvoudig cilindrische voorwerpen rond graveren. Denk hierbij aan ringen, glazen buizen en staven. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden die met een rotatie module uitbreiding gemaakt kunnen worden. Een rotatie module zorgt ervoor dat het object altijd in focus blijft terwijl de laser het metaal graveert. Mocht u zich afvragen hoe dit voor uw toepassing zou kunnen werken, dan nodigen we u graag uit om samen verder te kijken.

laser-marking-on-outside-ring
gepersonaliseerde zilveren ring
Metaal laser graveren
https://metaquip.nl/wp-content/uploads/2015/03/lasergraveren-metalen-buizen.jpg

Rondgraveren met een rotatie module

U kunt ronde voorwerpen lasergraveren met een rotatietafel. Deze wordt geplaatst op de fiberlaser en wordt ook door de fiberlaser aangestuurd. Deze uitbreiding is ideaal om ronde of gebogen voorwerpen te lasergraveren. Denk hierbij aan glazen, of metalen voorwerpen. Buizen, gekromde oppervlakken of snel op meerdere kanten een markering zetten. Het werkt voor alle materialen geschikt voor een fiberlaser dus metalen zoals roestvast staal, (geanodiseerd) aluminium, koper enzovoorts. Hierbij 2 video’s om een indruk te krijgen hoe het werkt.

Voorbeelden van ronde voorwerpen

  • Glazen
  • Juwelen, (trouw) ringen, armbanden
  • Typenummers op metalen buizen, koppelstukken en componenten.
  • Markeringen op metalen producten

Graveerwerk kan tekst zijn maar ook serienummers, barcode, EAN code en ook bijna iedere grafisch afbeelding is geschikt om te lasergraveren vanwege de hoge resolutie van het laserwerk. De snelheid in onderstaande filmpjes is real-time dus is vanwege de snelheid ook geschikt voor productie.

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een demonstratie.