+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Rotatie module fiber graveerlaser

Cilindrische voorwerpen rondgraveren met rotatie module fiber graveerlaser

Met een rotatie module fiber graveerlaser kunt u eenvoudig cilindrische voorwerpen rondgraveren. Denk hierbij aan ringen, glazen buizen en staven. Hieronder ziet u een aantal voorbeelden die met een rotatie module uitbreiding gemaakt kunnen worden. Een rotatiemodule zorgt ervoor dat het object altijd in focus blijft terwijl de laser het metaal graveert. Mocht u zich afvragen hoe dit voor uw toepassing zou kunnen werken, dan nodigen we u graag uit om samen verder te kijken.

laser-marking-on-outside-ring
gepersonaliseerde zilveren ring
Metaal laser graveren
https://metaquip.nl/wp-content/uploads/2015/03/lasergraveren-metalen-buizen.jpg

Rondgraveren met een rotatie module fiber graveerlaser

U kunt ronde voorwerpen lasergraveren met een rotatietafel. Deze wordt geplaatst op de fiberlaser en wordt ook door de fiberlaser aangestuurd. Deze uitbreiding is ideaal om ronde of gebogen voorwerpen te lasergraveren. Denk hierbij aan glazen, of metalen voorwerpen. Buizen, gekromde oppervlakken of snel op meerdere kanten een markering zetten. Het werkt voor alle materialen geschikt voor een fiberlaser dus metalen zoals roestvast staal, (geanodiseerd) aluminium, koper enzovoorts. Hierbij 2 video’s om een indruk te krijgen hoe het werkt.

Voorbeelden van ronde voorwerpen

  • Glazen
  • Juwelen, (trouw) ringen, armbanden
  • Typenummers op metalen buizen, koppelstukken en componenten.
  • Markeringen op metalen producten

Graveerwerk kan tekst zijn maar ook serienummers, barcode, EAN code en ook bijna iedere grafisch afbeelding is geschikt om te lasergraveren vanwege de hoge resolutie van het laserwerk. De snelheid in onderstaande filmpjes is real-time dus is vanwege de snelheid ook geschikt voor productie.

Informeer naar de mogelijkheden of maak een afspraak voor een demonstratie.