+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Goldenlaser laser machines

Samenwerking

MetaQuip werkt voor een deel van de grotere industriële fiber metaal snijders en maatwerk oplossingen nauw samen met Goldenlaser.

Goldenlaser

Goldenlaser is gespecialiseerd in industriële laser oplossingen en is een van de grootste industriële spelers van standaard en custom build fiber en CO2 laser machines in China met ruim 20 jaar ervaring.

Elkaars sterktes versterken

De FC2010 & 1510 metaal fiber snijder zijn samen door Goldenlaser en MetaQuip ontwikkelt. Dit is een combinatie van gedeelde technische kennis en innovatie kracht van beide partijen gecombineerd met de individuele sterktes van beide partijen. Hierdoor ontstaat een kwalitatief hoogwaardige oplossing die perfect voldoen aan Europese wensen en standaarden. In de meeste gevallen verzorgt MetaQuip het transport, levering, installatie en training en verzorgt MetaQuip ook de service en support wanneer nodig. Hierdoor ontstaat een krachtige combinatie die interessant kan zijn voor een groot aantal klanten.

Goldenlaser fiber laser machines

Over Goldenlaser

Goldenlaser is opgericht in 2005 en staat genoteerd aan de Growth Enterprise Market van de Shenzhen Stock Exchange sinds 2011. Goldenlaser is een leverancier van digitale lasertechnologie-applicatie oplossingen en toegewijd aan het leveren van hoogwaardige en innovatieve industriële lasermachines en oplossingen.

Met name op het gebied van lasertoepassingen voor textiel, kleding en industriële flexibele stoffen is Goldenlaser het leidende merk van China geworden.

Personeel: 200+
Omzet: 25M USD (2019)
Fabriekshal: 50k vierkante meter

Goldenlaser is gespecialiseerd in R&D, productie en marketing van CO2-lasersnijmachines, Galvo lasersnijmachines en fiber laser snijmachines. De productlijn omvat meer dan 100 modellen zoals flatbed CO2-lasersnijmachine, vision-laser snijmachine met camera, Galvo-laser machine, label laser snijmachine, fiber laser snijden voor metaal en buislasersnijmachine.
Toepassingen zijn onder meer digitaal printen, textiel, kleding, leren schoenen, industriële stoffen, inrichting, reclame, bedrukking en verpakking, meubelen, decoratie, metaalverwerking en vele andere industrieën.