+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

CO2 leer lasersnijder en leer graveermachine

CO2 leer graveermachine

Hieronder een voorbeeld hoe een CO2 laser machine gebruikt kan worden als leer graveermachine en daarna als leer lasersnijder.

Degene die thuis jongens hebben rondrennen, herkennen waarschijnlijk de eindeloze stroom aan kapotte broeken door het voetballen en buiten spelen. Het mag misschien ouderwets zijn, maar als we een broek nog kunnen repareren met behulp van een lap leer met een leuk ontwerp, dan doen wij dit nog altijd. Hoe simpel is het om met de leer lasersnijder een uniek en leuk design op sky of echt leer aan te brengen. Met ontwerpen van de bekende voetbalclubs of eigen naam, creëren we hippe en moderne lapjes waar onze kinderen graag weer de straat mee op gaat. Om het makkelijk op textiel te naaien kunnen we met de gaatjes perforeren met de leer lasersnijder.

Bewerken van kunstleer of echt leer

Houd wel in het achterhoofd dat als je skyleer gebruik de settings wel lager zet dan bij leer, het blijft immers een toplaagje plastic boven op een drager van stof. Voor het resultaat, zie de foto’s.

Ontwerp van de gravering
Leer lasergraveren
Lasergraveren van het ontwerp
Leren telefoonhoesjes lasergraveren

Stap voor stap leer laser graveren

Leer lasergraveren

Halverwege het leer graveren

Laseren van gaatjes

lasersnijden-van-leer

Leer lasersnijden – vrijsnijden van ontwerp

Lasergraveren leer met CO2 laser

CO2 leer lasersnijder

MetaQuip levert een aantal laser machines geoptimaliseerd als leer graveermachine, echter de meeste machines waarmee u kunt graveren kunt u met een hoger vermogen ook gebruiken als leer lasersnijder.

Leer lasersnijden gaat heel eenvoudig. Maak een vector tekening wat u gesneden wilt hebben. Plaats het leer en start het programma.

Leer lasersnijden
Leren schoen patroon uitgesneden met laser machine

Offerte, demonstratie of uw eigen materiaal proberen? 

U bent van harte welkom om te kijken of lasertechnologie een geschikte oplossing is voor uw snij of graveer toepassing of applicatie. Neem uw digitale ontwerp of materiaal mee tijdens een demonstratie en we kunnen ter plekke het resultaat bekijken. U kunt het natuurlijk ook opsturen.

Meer informatie

Meer informatie over de verschillende CO2 lasersnijders en mogelijkheden. Deze machines zijn ook geschikt om leer mee te graveren, als ze met een lager laservermogen worden gebruikt.

2 gedachten over “CO2 leer lasersnijder en leer graveermachine”

 1. Mr, Mevr,

  Ik ben net gestart met het zoeken naar een hobby leder laser machine.
  Beschikken jullie over zulke toestellen en aan welke prijscategorie mag ik me verwachten?

  Dank u, Ina

 2. Beste Ina,

  Excuus voor de trage reactie. Net terug van vakantie. Een MQ4040 LITE machine zou daar heel geschikt voor zijn: vanaf ongeveer 2500 EURO ex BTW.
  Mochten we nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan hoor ik het graag.
  Met vriendelijke groet,
  Coen

Reacties zijn gesloten.