+31 40 8080 193   +31 40 8080 193

Waar MetaQuip voor staat

Laser machines

Standaard

Special

Custom build

Kwaliteit

Wij staan voor betrouwbare machines van hoge kwaliteit waarmee gewerkt wordt. We zijn continue bezig met het verbeteren van machines en toevoegen van nieuwe innovaties. Iedere machine wordt na fabricage uitgebreid getest en gecontroleerd.

Service

Natuurlijk zijn er vragen. Natuurlijk gaat er wel een iets stuk. Ook dan proberen wij u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Service en support tegen normale tarieven. Daarnaast geven we uitgebreide trainingen om u zo snel mogelijk op weg te helpen.

Veiligheid

Onze laser machines worden op allerlei plekken gebruikt. Ook door mensen die iets minder van de potentiële gevaren (voor met name ogen) van lasertechniek afweten. Daarom leveren we op die plaatsen machines die intrinsiek veilig zijn. Getest door de twee leidende instanties in Nederland op dit gebied.

Betaalbaar

MetaQuip heeft een scherpe prijs/kwaliteit verhouding. Hoge kwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Eerlijk advies

Wij proberen altijd de beste en meest praktische oplossing voor uw situatie te realiseren specifiek voor uw toepassing en behoeften.

Technisch advies

Ook technisch meer complexe vraagstukken kunnen we van A tot Z bij ondersteunen. Snel en eenvoudig een eerste evaluatie en daarna samen verder kijken hoe de zaken aan te pakken.

Custom build

MetaQuip levert ook maatwerk oplossingen voor specifieke (productie) toepassingen. In een aantal gevallen volstaat ook een kleinere aanpassing of innovatie.

FC1510 productie lasersnijder metaal