MetaQuip industriële luchtfilter machines voor laser afzuiging

MetaQuip voert 2 merken lucht filters die als afzuiger in combinatie met CO2 en fiberlasers gebruikt kunnen worden: eigen merk en van het merk BOFA. Beide maken de lucht perfect schoon en wat het beste bij u toepassing past hangt af van persoonlijke voorkeuren.

MetaQuip afzuigers komen met een afzuigvermogen van 400 kubieke meter per uur, 500 kubieke meter per uur en 620 kubieke meter per uur en doen geruisloos hun werk. Wij zijn erg enthousiast over deze machines en kunnen ze iedereen aanbevelen die geen afzuiging naar buiten kan maken.

Naast gebruik bij CO2 of fiberlaser machine kunnen deze filters ook bij andere processen gebruikt worden waarbij deeltjes of damp vrijkomt, zoals solderen, lijmen enzovoort.

BOFA industriële luchtfilters voor stof, damp en gas

MetaQuip biedt een complete product range BOFA industriële luchtfilters voor stof, damp en gas aan. Deze vangen stof, damp en gassen die vrijkomen bij lasersnijden en graveren op, filteren de lucht en blazen deze in dezelfde ruimte weer terug. Deze machines zijn ook geschikt voor andere toepassingen zoals solderen, lassen of 3D printen. Wanneer u een industriële afzuiger gebruikt, is het niet nodig om een luchtafvoer naar buiten te maken. Hierbij een compleet overzicht van de verschillende BOFA luchtfilter machines die MetaQuip levert.

De NANO en ACCESS zijn met name voor fiberlaser en licht graveerwerk bedoeld, terwijl de ORACLE en de 500/1000/1500iQ ook geschikt zijn tot zwaar snijwerk waarbij veel stof en damp vrijkomt.

Vragen of interesse? Neem voor de geschikte BOFA voor uw toepassing contact met ons op!

Industriële luchtfilters was last modified: juli 23rd, 2016 by Coen Lauwerijssen